Mariko (akagechan) wrote,
Mariko
akagechan

 • Mood:

Téli étlapMost mit mondjak, elég sovány téli szezonnak nézünk elébe. A téli kínálat egyébként is gyengébb szokott lenni, de szerintem most még a szokásoshoz képest is szegényes lesz az animefelhozatal. Mondjuk nem is bánom a dolgot, mert ősszel durván túlvállaltam magamat, ráadásul a sorozataim többsége át is nyúlik télre, úgyhogy 2-3 sorozatnál többre nem is nagyon lenne kapacitásom. ^^’

A Chihayafuru második szezonját természetesen nagyon várom, sőt egyedül talán csak ezt várom igazán a téli sorozatok közül. A manga fordítása úgyis befagyott már egy jó pár hónapja, úgyhogy már kezdett Chihaya hiányom lenni, amit most ez a sorozat orvosolhat egy kicsit (a mangafordítók meg az új szezontól felbuzdulva talán magukra találnak közben).

A Hakkenden is ígéretesnek tűnik, a mangáról pozitív véleményeket olvastam, de kicsit elbizonytalanít, hogy a DEEN csinálja a sorozatot, ráadásul az előzetesből valamiért UraBoku vibrálást éreztem, ami nem túl jó jel. Reméljük, csak képzelődtem és nem üres bishounenfest lesz belőle, hanem korrekt történetet is fogunk kapni a fanszerviz mellé.

Az előzetese alapján a The Unlimited is érdekesnek tűnt, de közben kiderül, hogy ez valami 50+ részes sorozat spinoff-ja lesz, ami ráadásul már az AniDB főképe alapján se vág bele az én ízlésvilágomba. Persze van rá esély, hogy egyáltalán nem lesz hozzá szükség az alapsorozat ismeretére, úgyhogy valószínűleg kivárok majd 1-2 részt, és kipuhatolom, hogy mi a helyzet vele.

Igen, és ennyi. Lesz még egy NuraMago, egy Kuroko és egy Saint Young Men OVA, ami érdekel, és télen jön még a Star Driver és az Ao no Exorcist mozi is, de az utóbbiakból úgy is ki kell várni a DVD kiadást.
Tags: anime
Subscribe

 • Őszi étlap

  Mivel lassan október lesz és elindulnak a sorozatok, úgy gondoltam lassan időszerű lenne írni pár…

 • Guren no Yumiya full

  A klip gáz, de hát a japán klipek már csak ilyenek. ^^’ Gondlom senkinek se újdonság a…

 • A tavaszi szezon eddig

  Hát eddig nem ájultam el ettől a szezontól, van egy-két ígéretes sorozat, de azok közül,…

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 3 comments