?

Log in

No account? Create an account
dancingkamui

Shingeki no Kyojin openingje annyira... EPIC!!


Most akarom a teljes verziót!! >_< De miért, miért csak júliusban fog megjelenni a kislemez!? Azt hiszem addig kénytelen leszek rongyosra hallgatni a TV size verziót.
Tags: ,

Comments

Július? Július? JÚLIUS? Ne már, mindig azok jönnek ki ilyen későn, amikbe első hallásra beleszeretek :'D. Egyébként hogy tetszett az első rész? Én animében jobban élveztem, mint anno a mangában, bár lehet azért is, mert már tudom mi jön ezután és van egy csomó jelenet, amit várok :D.
Jó start volt, végig élveztem az egész részt. Szerintem ennek a sorozatnak volt eddig a legjobb indítása ebből a szezonból. Az óriások arca nagyon hátborzongató, kiver tőlük a hideg, Yuki Kaji-tól viszont meglepő módon nem. :) Arról viszont elképzelésem sincsen, hogy merre fog elindulni a történet. ^^' Az óriások nem tűnnek túl okosnak vagy szervezettnek ahhoz, hogy komolyabb sztorit lehessen építeni köréjük, úgyhogy örülnék ha lenne valamiféle csavar a történetben.
Megnyugtatlak: lesz csavar :).
OK, akkor megnyugodtam. ^^
Valóban jó az opening zene, és ahhoz képest hogy nem nagyon szeretem a japán zenét, ez kifejezetten tetszik. Nem láttam az első epizódját, s egyelőre még tartózkodok tőle, főleg hogy MAL-on óriási körülötte az ajnár és a top 20-ban rögtön benne van (és majd még mi lesz idehaza). Nagyon sokszor belebuktam hogy egy adott ajnározott művet elkezdtem de tartalmilag nulla volt vagy egyszerűen szörnyű irányba ment pár epizód után, s végül a legrosszabbak között kötött ki. ^-^;
Egyébként MAL-on a borítóját látva nekem az Avatar című sorozat ugrott be. :'D Nem tudom miért, de olyasmi volt a megrajzolása.

Edited at 2013-04-08 06:41 pm (UTC)
Ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak mások! Ha érdekesnek találod, akkor nézz bele, aztán döntsd el magad, hogy érdemes vele foglalkozni vagy sem. Én speciel teszek a hype-ra, ha a kutya se foglalkozna a sorozattal, akkor is nézném, mert érdekes az alapsztorija, és mert Leara (aka sweety chan feljebb) jókat írt a mangáról. ^^
Mindenképp várok vele (legalábbis megpróbálok) míg kijön 5-6 epizód belőle és csak azután kezdek bele. Ahogy olvastam a visszajelzéseket az elején valami fontos dolog történik, szóval nem az a lassú kezdés rá ezek szerint a jellemző, hanem rögtön rátérnek a fő indítószálra ami legalábbis nálam többnyire előnyös szokott lenni. (Persze ha hihetünk a visszajelzéseknek).
A refrénje nekem is tetszik.
Na de nem gondoltam volna ennyire ütős lesz már az első rész. Vajon mikor bukkan fel Kamiya...
KajiKajit meg egyre jobban megszeretem*w*
Yuki Kaji most tényleg okés volt, annak ellenére, hogy rikoltozott rendesen (vajon miért mindig őt találják meg a rinyagép fiúk ^^').

Kamiya karakterére meg én is kíváncsi vagyok, de lehet hogy ő már csak a timejump után fog feltűnni.
Kamiya karaktere először azt hiszem a 9.5-ik fejezetben tűnt fel rendesen, bár lehet, hogy már előtte is mutatták... elég rég olvastam már az elejét :D. Az első részben kb. másfél fejezetet dolgoztak fel, szóval ha így haladnak, akkor nem kell rá annyira sokat várni (feltéve, hogy azt a 9.5 fejezetet is feldolgozzák).

karaoke

Úgy látom, hogy sokaknak bejön az opening, meg maga az anime is. Legalábbis csak jó véleményeket olvasok róla és ha őszinte akarok lenni, nekem is eddig ez tetszik a legjobban. Persze azt is hozzá kell tennem, hogy ezen kívül csak két animébe néztem bele eddig. A jelenlegi szezon elég gyenge, még az is meglehet, hogy ez lesz az egyetlen anime, amit nézni fogok a szezonból.
Tényleg nem nagy szám ez a szezon, de azért szerencsére akad néznivaló. Mi a másik sorozat, amit elkezdtél?

Edited at 2013-04-12 10:09 am (UTC)
Az egyik a Karneval, aminek az első részéből nem sok minden derült ki, csak egy nagy káosz volt az egész (legalábbis számomra). Ennek ellenére azért mindenképpen adok még pár epizódnyi esélyt neki.
A másik pedig az Aku no Hana volt, ami biztos jó cucc, de nekem túl depresszív. Láttam sokan kritizálták a grafikáját és látva egy manga fejezetet belőle én is furcsállom kicsit, hogy miért ilyen karakterdizájnt választottak hozzá, de alapvetően ez nem zavarna. Viszont most, hogy jön a tavasz, süt a nap, csicseregnek a madarak nem igazán van hangulatom ahhoz, hogy egy ennyire nyomasztó sorozatot végignézzek.
A sorozat maga nem túlzottan nyerte el a tetszésemet, de az openingje valóban rettentő jó. Már egy csomó paródia is készült belőle, mármint más animékből csináltak hozzá openinget, meg van egy kólás verzió is. Azokat láttad? Van Gintamás is.
Ezzel keress rá a youtube-on: 進撃の糖分
Annyi paródiaverziót láttam, hogy egy idő után meg is untam őket. ^^' De tényleg volt jó pár nagyon ötletes és poénos is. XD

BTW: A teljes verzió hogy tetszik?
Most én válaszolok jó sokára, elnézést érte.
Csak most jutottam el odáig, hogy meghallgassam a teljes verziót és nagyon jó! Szeretem az ilyen zenéket :)
A sorozatot már vagy másfél hónapja nem folytattam, mondjuk egy hónapig nem is voltam itthon és netem sem volt valami szuper.